Загальна панорама 2023 року

Чи можливо, що 2023 р. Перевищує всі ваші очікування? Далі ми аналізуємо основні планетарні події року та виявляємо, як Всесвіт сприяє зростанню та підготовці до успіху!

Мудрий Сатурн визначає тип енергії, і, хоча він зустрічається в акваріумі повстанців між січня та на початку березня, заохочує вас звільнитись від обмежень та подолати обмеження. Сатурн проводить решту року на співчутливих Рибах, тому прощення, розуміння та повне зцілення - це мета.

Крихітний Плутон робить великий стрибок до революційного акваріума наприкінці березня і створює трансформаційні сценарії. Це одна з найбільш очікуваних транзитів нашого десятиліття, тому будьте уважні до великих змін, які впливатимуть!

Революціонер Урана, регент інноваційного акваріума, іронічно знайдений у консервативному та практичному Тельці протягом цього року. Це також спонукає нас уникнути обмежень, особливо фінансового. Дослідіть інвестиційні стратегії піонерів, але робіть це в довгостроковій перспективі.

Експансивний Юпітер проводить час у живих та стихійних Овнах між січня та серединою -так, тому життя швидко кидається на вас, і удача -прямий результат не думати занадто багато речей. Відтепер стабільний Тельчик стає пацієнтом -господарем Юпітера, який повністю змінює загальну енергію. Опустіть ритм і чекайте, коли ваша доля зробить вашу справу, тому що у другій половині року все добре приходить до тих, хто чекає.

Пожежні знаки: Овен, Лев та Стрілець

З імпульсом емоцій, ви процвітаєте, коли щасливий Юпітер знаходиться в пристрасному Овні, кардинальний знак вогню. Зараз не потрібно містити. Використовуйте довіру цього транзиту, щоб повірити у вас і створити власні можливості! Ви будете жартівливими, щоб ризикувати потенційно небезпечними ризиками під час молодого місяця та сонячного затемнення, також у потужних Овнах, наприкінці квітня, і ви не почуєте причин. На жаль, для вас, ознаки вогню, іноді доводиться вчитися для поганого.

Земні знаки: Тельця, Діва та Козеріг

Вони дуже логічні ознаки, і цього року він сповнений багато практичної енергії, щоб тримати ноги на землі. Уран знову в розумному Тельці, Гуру -дель -Гроші, тому ви зможете зберігати спокій серед будь -якого фінансового хаосу. Юпітер також проводить час у стабільному Тельці, який надсилає вас у реалістичному пошуку речей, які ви найбільше хочете. З трансформатором Плутона в серйозному Козерозі ваша фізична реальність готується до радикальної трансформації. І чотири ретроградні цикли ртуті проходять через логічні ознаки землі цього року, тому боротьба з ними буде трохи менш хаотичною. Фальшивий!

Повітряні знаки: Близнюки, Терези та Водолій

Відомий як найкращі комунікатори Зодіаку, їх цікавість та спрага знань спонукають їх до надзвичайних пошукових систем у цьому році. Уран, регент Водолій, любить сприяти заколоту та революційних заходах, але заохочує вас вирішувати можливості навчання з почуттям та терпіння, оскільки він знову входить у стабільний Тельця, знак Землі. Якщо ви прагнете великих змін, вам сподобається довгоочікуваний Плутон Козерога, стайні до акваріуму Революціонера. Хоча ваше перебування коротке, у вас є вплив, який ви не швидко забудете!

Водні знаки: рак, скорпіон та риби

Інтуїтивно зрозумілий Нептун продовжується в Рибах, чутливі ознаки води, яка керує, тому ви можете очікувати, що ваша інтуїція буде здивовано точною. Ваші мрії також будуть яскравими та символічними подіями в реальному житті, тому зверніть увагу на ці цінні підказки вашої підсвідомості. Певний Сатурн також проводить час на добрих риб і посилає вас у пошуках миру та самотності, намагаючись зробити все на вашому шляху. І одне з двох вражаючих місячних затемнень року буде в таємничому скорпіоні, поки Місяць наповнений на початку травня, що додає емоції та інтригу до вашого життя і посилає вас у пошуки глибшого значення через трансформацію через трансформацію під цим Інтенсивна місячна енергія.

Висновок

Це лише трек того, що вас чекає, але це вже стає дуже цікавим, правдивим? Тепер, коли ви трохи знаєте про те, що планує Всесвіт на цей рік, який настає, ви хочете більше деталей? Не забудьте проконсультуватися з безкоштовним щорічним прогнозуванням вашого знаку, щоб отримати додаткову космічну перспективу щодо того, як може бути найкраща версія в 2023 році!